Loading...
OppdagNyheter

lørdag 11. mai

Stor åpning av restaurant Xa Xa

No description set

Dato: Lørdag 11. Mai 

Tid: Klokken 12:00

Sted: Oslo Fashion Outlet

En smak av Asia på Oslo Fashion Outlet 

Bli med oss på en festdag på Oslo Fashion Outlet når vi åpner dørene til den asiatiske restauranten Xa Xa lørdag 11. mai klokken 12:00. Dette er en restaurant som bringer det beste fra Asia til ditt bord. Vi inviterer deg til en matopplevelse hvor det lekne møter det tradisjonelle, og hvor smakene fra Vietnam og Japan står i sentrum. 

Vi ruller ut den røde løperen og ønsker deg velkommen i ekte VIP-stil! Vennlig personale vil dele ut aromatiske smaksprøver og skjenke alkoholfrie bobler for å feire denne spesielle dagen. 

Eksklusivt tilbud for Fashion Club medlemmer

Som medlem av Fashion Club får du 20% rabatt på din bestilling lørdag 11. mai*. Ikke medlem enda? Meld deg inn i dag for å nyte dette tilbudet og mange flere fordeler på Oslo Fashion Outlet. 

*Gjelder ikke alkoholholdig drikke.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Xa Xa for en uforglemmelig matopplevelse. Merk datoen og gjør deg klar for en smaksrik lørdag på Oslo Fashion Outlet!

Bli medlem av Fashion Club

Om Xa Xa

«Xa Xa» betyr «langt ifra» - langt fra våre røtter. Vårt kjøkken kombinerer det beste fra hele Asia, med et spesielt fokus på vietnamesiske og japanske delikatesser. Vår meny tilbyr et bredt utvalg av retter, fra næringsrike og friske bowls til eksklusiv sushi, laget med de ferskeste råvarene. La oss ta deg med på en kulinarisk reise der gamle tradisjoner og nye inspirasjoner møtes.

Til Xa Xa

Velkommen til shopping med over 150 kjente merkevarer!

Oslo Fashion Outlet

Våre butikkerSiste tilbudLedige stillinger

Som medlem får du tilgang til eksklusive medlemstilbud. Dessuten sparer du penger hver gang du handler på Oslo Fashion Outlet.

Bli medlem
Kart+47 974 74 070
Alle vilkår og retningslinjerPersonvernCookie policy

© Oslo Fashion Outlet, Vestbyveien 155, 1543 Vestby