Loading...
OppdagNyheter

2024

Våren er her!

No description set

Hint av vår!

Årets kanskje mest optimistiske tid er her, og vi gleder oss over å pakke vekk dunjakker og kjenne solen varme opp vinterblek hud. Garderobens fargepalett blir lysere, og vi ønsker deg velkommen til trendene som gir vårlige vibber på Oslo Fashion Outlet!

Country Club fresh

Elementer hentet fra sportens verden, i kombinasjon en luksuriøs men sober tilnærming til mote, er perfekt for deg som både verdsetter høy kvalitet med et hint av lekenhet. Det er preppy uten å bli et stort blikkfang, og ofte detaljene som setter prikken over i’en. Tommy Hilfiger, J. Lindeberg, Lexington og Gant er eksperter på nettopp denne balansegangen. 

Sunn glød og brede smil

La oss ikke glemme huden i overgangen fra vinter til vår. På klesfronten ser vi deilige farger som lyseblått og lemonadegult, delikat gjennomsiktig og metallisk tøft. For å matche dette må naturligvis både hud og hår preppes for en ny sesong. SPF i ansiktet anbefales hele året, men er ekstra viktig å ikke glemme nå som vinterblek hud skal ut å flørte med sterke solstråler. En sunn hud med masse glød og fukt er noe de aller fleste ønsker seg. Vårens temperaturskifte kan gjøre huden litt forvirret, så unn den gode rutiner som serum med gode vitaminer tilpasset din hud, nok søvn og masse friskt vann.

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til solskinn og bar asfalt hos oss på Oslo Fashion Outlet! Ta med deg familie og gode venner, en kopp take-away kaffe og godt humør. Vi lover knallgode kvalitetskupp, store smil og deilige vårvibber på din destinasjon for vårmote!

Denim-feber

Etter en vinter dominert av mørke toner, rettes fokuset mot lysere farger og denim. Det er virkelig tid for å la jeansen skinne, gjerne i kombinasjon med en denimskjorte, nye sneakers eller duse pasteller. Calvin Klein, Levi’s, Lee & Wrangler gjør deg klar for en vår stappfull av denim, mens Only, Boys of Europe, Selected og Jack & Jones skaper helheten for antrekket som gjør deg klar for mildere vær og vårlige sprell.

Blomster og skreddersøm

Det kan virke som at blomster, i en eller annen form, naturlig nok setter sitt preg på vårmoten. Denne sesongen er intet unntak, og i år legges det til rette for en hel eng av muligheter. Fra subtile print til ekstravagante silhuetter, klassisk rødt som rosen og 90-tallsinspirert metalliske detaljer. Guess, Høyer, Departments & stores, Line of Oslo og Boss tar med seg kontinentale trender hjem til Vestby, mens Follestad, Companys, Tiger of Sweden, Samsøe Samsøe, og Sand gjør at trenden Quiet Luxury holdes like levende som det fortjener - Skandinavisk rent og litt rebelsk? Ja, takk!

Velkommen til shopping med over 150 kjente merkevarer!

Oslo Fashion Outlet

Våre butikkerSiste tilbudLedige stillinger

Som medlem får du tilgang til eksklusive medlemstilbud. Dessuten sparer du penger hver gang du handler på Oslo Fashion Outlet.

Bli medlem
Kart+47 974 74 070
Alle vilkår og retningslinjerPersonvernCookie policy

© Oslo Fashion Outlet, Vestbyveien 155, 1543 Vestby