Loading...
OppdagNyheter

Sneaker Week 2024

SHAPE YOUR STORY

No description set

Vi går mot lysere tider, og energinivået øker i takt med plussgrader og dagslys. For mange er fysisk aktivitet en kilde til en mer balansert hverdag. For andre er et par kritthvite, freshe sneakers, bar asfalt og en tur på kafé det som gir store smil og inspirasjon akkurat nå. Velkommen til Fitness-motivasjon og Sneaker Week på Oslo Fashion Outlet!

Finn din flyt

Mye er gjort med gjennomføring av en planlagt intervalløkt på gymmen, tyve minutter med Yoga med fokus på pust etter at barna er lagt, eller en rolig gåtur i frisk luft. Å finne tid til fysisk aktivitet i hverdagen gjør deg ofte lettere til sinns. Å føle seg fresh og komfortabel kan gjøre dørstokkmila litt mindre.

Vi på Oslo Fashion Outlet håper å kunne inspirere til at nettopp du skal finne din flyt. Våre butikker og merkevarer legger til rette for økt motivasjon og treningsglede, enten det er med en knallfarget ny tights, løpeskoene som får deg til å fly, eller kjøkkenutstyret som gjør det morsommere å lage sunn mat hjemme.

Fra klassiske ikoner hos Adidas og Nike til teknisk innovasjon hos Odlo. Skandinavisk rent hos Johaug og J. Lindeberg, it-plagg og vitamintilskuddene hos Tights.no, og pustende lag hos Devold og Kari Traa. Termokoppen og blenderen hos Home & Cook, og den velfortjente kaffekoppen du gleder deg til å bruke hver morgen hos Le Creuset. Alt du trenger til å pleie hud og hår hos Lyko og L’Occitane.

La deg inspirere av utvalget her!

Sneaker Week 2024

Hvilken Sneaker-type er du?

Går du all in eller holder du det minimalistisk? Er du vanedyret som går for den samme modellen hvert år, eller er du alltid på jakt etter å teste noe annet? Jakten på sesongens sneakers har begynt, og vi har utvalget tilpasset enhver stil. Denne våren gleder vi oss til statement- sneakers i heldekkende primærfarger som grønt, gult, rødt og blått. En sporty hverdagsstil med oversized hoodies, smale solbriller, tights og tennissokker er perfekt i miksen med retro gym stil med sølvdetaljer. I tillegg dominerer uttrykk inspirert av sportsgrener som tennis og fotball, minimalistisk innpakket tilpasset Skandinavia. Det ekstraordinære og kontinentale finner du hos Guess, og ergonomisk perfeksjon til både store og små hos Sketchers. Hos Puma står de klare for å guide deg gjennom sneaker-jungelen med det siste som trender på TikTok, og hos Nike og Adidas finner du både nye par med wow-effekt og favorittene du alltid faller tilbake på.

Velkommen til shopping med over 150 kjente merkevarer!

Oslo Fashion Outlet

Våre butikkerSiste tilbudLedige stillinger

Som medlem får du tilgang til eksklusive medlemstilbud. Dessuten sparer du penger hver gang du handler på Oslo Fashion Outlet.

Bli medlem
Kart+47 974 74 070
Alle vilkår og retningslinjerPersonvernCookie policy

© Oslo Fashion Outlet, Vestbyveien 155, 1543 Vestby